Flanco

Mereu Flanco, noul nostru program de fidelitate

Marți, 08 Octombrie 2013 20:20, Noutati

Program de Fidelitate Flanco

Am lansat programul de fidelitate Mereu Flanco, adresat atat clientilor care cumpara produse din reteaua sa de 79 de magazine, cat si celor care prefera site-ul www.flanco.ro. Prin intermediul programului, se pot acumula puncte la fiecare achizitie, indiferent de valoare, iar acestea pot fi ulterior utilizate pentru a cumpara alte produse cu o reducere suplimentara de pret.

  „Programul Mereu Flanco este modalitatea noastra de a multumi clientilor care se intorc la noi in magazine sau pe site-ul nostru, de fiecare data cand doresc sa cumpere produse electrocasnice, electronice si IT”, spune Violeta Luca, CEO Flanco. „Stim ca, pentru a deveni si a ramane o destinatie preferata de clienti este nevoie de mai mult decat o gama variata de produse si preturi competitive, de aceea, pe langa acestea, mizam pe o echipa de consilieri bine pregatiti, pe servicii de asistenta, garantie prelungita, servicii financiare, iar de acum si pe programul de fidelitate Mereu Flanco.”

La inscrierea in program, clientii Flanco primesc un cadou de bun-venit, in valoare de 1.000 de puncte. De asemenea, contul va fi alimentat cu cate 1.000 de puncte in fiecare an, de ziua de nastere a titularului. Punctele, care au o valoare de 1 leu la 100 de puncte, pot fi folosite pentru a plati, integral sau partial, alte produse. In cazul in care valoarea punctelor nu acopera integral valoarea produselor, cumparatorii pot achita diferenta in numerar sau prin card bancar. Programul Mereu Flanco poate fi cumulat cu alte promotii, cu exceptia unor campanii nationale ce vor fi comunicate la momentul respectiv.

Detalii despre programul Mereu Flanco sunt disponibile aici.