Flanco

Whirlpool si al saselea simt

Luni, 07 Octombrie 2013 14:25, Electro-IT

Masina de spalat Whirlpool

Daca aveai impresia ca al saselea simt este doar un mit, gama de masini de spalat de la Whirlpool, dotate cu aceasta tehnologie, tine sa te contrazica.

Chiar si cele mai sensibile tesaturi sunt tratate cu foarte mare grija, utilizand cantitatea exacta de detergent, fara prea mult consum de energie. Datorita tehnologiei, folosirea acestor masini de spalat este mult mai facila si mai placuta, iar producatorii au inceput sa tina seama si de design, existand modele cu display LCD, spre exemplu. Cu posibilitate de incarcare de la 1kg la 8kg, aceste masini pot spala orice tip de tesatura, cu ajustarea parametrilor in functie de tipul incarcaturii. Masina de spalat are un programator in totalitate electronic, care utilizeaza informatiile de la senzor si optimizeaza capacitatile masinii.

Modelul 3 in 1 nu se aplica doar cafelei instant, dar si tehnologiei cu “Al Saselea Simt”, care reduce consumul de resurse – apa, timpul si energia cu pana la 30%. Sistemul evalueaza greutatea hainelor, gradul de murdarie si tipul tesaturii, determina durata de spalare, cantitatea de apa si temperatura necesara pentru curatarea lor. Poti alege sa accepti sugestiile sau poti seta masina conform propriilor optiuni, in functie de nevoi. Pentru a porni masina de spalat trebuie doar sa setezi tipul tesaturii si sa apesi butonul ”Start”. Tehnologia cu ”Al Saselea Simt” este un pilot automat care monitorizeaza intreg ciclu de spalare, economiseste timp, apa si energie, totul pentru a obtine rezultate impecabile. Desigur, pentru ca toate optiunile iti sunt deschise, daca nu doresti sa folosesti ”Al Saselea Simt”, toate masinile de spalat Whirlpool iti pun la dispozitie numeroase programe de spalare, clatire si stoarcere, pe care le poti actiona manual.