Flanco

Cadouri ideale pentru barbati: seturile de tuns si barbierit

Joi, 25 Iulie 2013 13:23, Sanatate & Ingrijire

Cadouri

Din ce in ce mai multi barbati sunt preocupati sa fie stilati. Ca atare, poarta tunsori moderne, care au nevoie de ajustari constante. Acum exista o gama variata de produse pentru tuns si barbierit, usor de utilizat si acasa si perfecte pentru a fi oferite cadou.

Un barbat care poarta barba sau mustata cu siguranta are nevoie de ceva mai mult decat lama de ras sau aparatul de barbierit. In magazine se gasesc seturi si kituri de ingrijire faciala. Aparatele din aceasta gama au accesorii ce permit ajustari foarte fine, de ordinul milimetrilor (incepand de la 0,5 mm), astfel incat tunsorile sa poata fi finisate elegant. Sunt kituri ce includ piepteni cu lama, de diferite marimi, cu ajutorul carora linia barbiei si a fetei poate fi urmata cu usurinta, obtinandu-se o tunsoare uniforma si perfect controlabila.

Seturi ingrijire faciala

Lame acestor aparate se autoascut, gratie unei tehnologii inovatoare prin care, in timpul tunsului, ele se ating usor, taind parul si ascutindu-se in acelasi timp. De asemenea, in functie de model si de firma producatoare, lamele au un strat din ceramica sau titan, care previne iritarea pielii. Invelisul protector permite, totodata, tunsul fara aplicarea prelabila pe fata a unor produse cosmetice.

Intretinerea aparatelor este usoara. Capetele, pieptenii si lamele se clatesc pur si simplu sub jetul de apa. Majoritatea modelelor pot functiona independent de o sursa electrica (dar se si pot conecta la retea), avand o durata a bateriei cuprinsa intre 30 si 60 de minunte. Sunt seturi de tuns si barbierit care contin si trimmere pentru indepartarea parului nedorit ce creste in exces in zona sprancenelor, nasului sau urechilor.

In concluzie, astfel de seturi sunt ideale pentru barbatii interesati de aspectul lor. Daca luati in calcul si raportul pret-calitate, veti ajunge la concluzia ca sunt cadouri ideale, practice si usor de folosit chiar si de catre barbatii mai putin indemanatici.